Σχετικά Με Εμάς

Το Skopelos Media έιναι ένα αυτόνομο project που ξεκίνησε το 2016.

Βρισκόμαστε στο Νέο Κλήμα στο νησί της Σκοπέλου και έχουμε την δυνατότητα να παρέχουμε υπηρεσίες βίντεο, φωτογράφιων, σχεδιασμό ιστοσελίδων, διαχείρηση Social Media, συμβουλευτικές υπηρεσίες για ψηφιακά μέσα επικοινωνίας σε όλα το νησί.

Δεσμευσή μας είναι να παρέχουμε υψηλής ποιότητας ψηφιακές υπηρεσίες παραγωγής και διαφημιστικό υλικό ακόμα και σε αυτούς που δεν έχουν αυτή τη δυνατότητα..

Επίσης προσφέρουμε αφιλοκερδώς τις υπηρεσίες μας σε φιλανθρωπικές ομάδες και κοινότητες εκεί που χρειάζεται.

Δουλειά που προσφέρθηκε για το  "Let's Do It Greece" 2017

Η Ομάδα Μας

Μετά απο διακοπές στο νησί της Σκοπέλου για αρκετά χρόνια, εγώ(Mike Weston) και η συντοροφός μου (Έφη Αναστασίου) αγαπήσαμε την περιοχή και αποφασίσαμε να κάνουμε την διαμονή μας μόνιμη. Στα τέλη του 2016 μετακομίσαμε απο την Οξφόρδη της Αγγλίας στο Νέο Κλήμα Σκοπέλου και αρχίσαμε να βοηθάμε την τοπική κοινότητα σε δάφορα projects.

Έχουμε και οι δύο πτυχία και μεταπτυχιακά στους τομείς της πληροφορικής, Επικοινωνίας, Κουλτούρας και Παραγωγή Ψηφιακών Μέσων Επικοινωνίας (Αλεξάνδρειο Τεχνολογικό Ιδρυμα Θεσσαλονίκης, Ελλάδα / Oxford Brookes University, UK). Έχουμε εμπειρία πάνω στις δεξιότητες μας για μία 10ετία και είμαστε πρόθυμοι να δουλέψουμε σε νέα έργα στη Σκόπελο.

Έχουμε και οι δύο πάθος για τη δουλειά μας και θα χαρούμε να σας γνωρίσουμε για να συζητήσουμε πώς οι υπηρεσίες μας μπορουν να ωφελήσουν τα δικά σας projects.

Έφη Αναστασίου

Mike Weston